Начало Продукти Количка Профил

Мъжки колан с вътрешен шев BN3
Мъжки колан с вътрешен шев BN31
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан с вътрешен шев BN3

2009280027

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан с вътрешен шев BN3, спортно-елегантен аксесоар за господата, които искат да са стилни навсякъде където се появят. Представеният от нас модел е гъвкав и гладък,  изработен от висококачествена естествена кожа. Катарамата има продълговата форма със сребрист, метален оттенък. Двата подсилващи шева са по цялата дължина, а краищата на кожата са леко заоблени. По този начин колана е по-функционален и износоустойчив. Със сигурност ще ви служи дълги години и ще ви е хубав спомен, ако сте го получили като подарък от приятел или любим човек.

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •