Мъжки кожен колан LT1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжки кожен колан LT1

1902200085

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжки кожен колан LT1, от естествена кожа. Много стабилен и стилен аксесоар от последната ни колекция. Класически черен цвят със стандартна ширина, достатъчна за да премине безпрепятствено през всички отвори на панталона. Сребърната катарама е доста впечатляваща като дизайн, като в долната си част има декорирани орнаменти. Тя е захваната  здраво за кожата и няма да ви изневери през годините когато ползвате този колан.

Изключително търсен модел заради подсилената кожа и здравите крайни шевове. Подходящ за слагане върху класически мъжки панталони, за специални поводи. Ако искате да изненадате с подарък ваш приятел или любим човек, това е правилният избор. Тези и още много аксесоари може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка!

 

По време на празничния период всички поръчки направени до 23.12, ще могат да бъдат при Вас на 24.12 с куриерска фирма Еконт.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.