Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Мъжки кожен колан LT2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки кожен колан LT2

1902200067

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки кожен колан LT2, оригинален и стилен аксесоар за специални поводи. Класически черен цвят и 100% естествена кожа, подсилена с два здрави шева в краищата. Това са само част от особеностите на този модел. Катарамата е сребърна, а в двата съседни края има кожени орнаменти.

Текстурата и цветът съвпадат с тези на кожата. Подходящ е за всякакъв вид класически мъжки панталони и дънки, незаменим аксесоар за всеки мъж. Без него ще се загуби част от вашата мъжественост, дори да нямате нужда от него. Подходящ е за подарък и е незабравим спомен.

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.