Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки колан с лъскава катарама VE483
Мъжки колан с лъскава катарама VE481
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан с лъскава катарама VE48

2005260028

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки колан с лъскава катарама VE48, стандартна ширина от 3.5 см за такъв тип аксесоари, с много ефектна плочка. Ако препасвате ризата си в панталона, със сигурност ще се открои на визията ви. Цветът е класически черен, а кожата е 100% естествена и релефна за ценители на висшата мода. Приятна е на допир, като от двете страни по цялата дължина е подсилена с двоен шев.

Плочката в голямата си част е сребриста, с изчистен дизайн и лека дъга в единият край. Такъв тип колани може да слагате както на специални събития, така и в ежедневието си ако работите в офис например. Комбинацията с портфейл, обувки и друг вид аксесоари е те да са от същия цвят. Това наше предложение е подходящо за подарък, който ще ви опаковаме в луксозна кутия.

 

Размери: Ширина 3.5 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.