Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки колан със сребриста катарама VE46
Мъжки колан със сребриста катарама VE461
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан със сребриста катарама VE46

2005260077

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки колан със сребриста катарама VE46, модерна, стилна изработка, изцяло от естествена кожа. Два интересни елемента на плочката правят впечатление. От една страна коженият правоъгълник в средата и, който прилича на релефната материя на колана, а от друга страна лъскавата сребриста периферия. Ако носите ризата препасана в панталона, няма как да не се забележи всичко това.

За да завършите перфектната си визия е добре да имате в себе си кожен портфейл и да сте с обувки от същия цвят. Ширината на коланът е 3.5 см , а дължината му сами си я избирате от нашия каталог. Подобен тип аксесоари може да се използват за подарък, който с радост ще опаковаме в луксозна кутия. Добавете го в гардероба си, защото не се знае кога ще ви потрябва.

 

Размери: Ширина 3.5 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно