Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки черен колан DSK2028-2
Мъжки черен колан BN1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки черен колан BN1

2103110045

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки черен колан BN1, перфектната комбинация от външен вид и функционалност. Дизайна е изчистен и завършва с елегантна метална тока.  Той е направен от висококачествена 100% естествена кожа, има семпъл и елегантен дизайн,  регулира се лесно. Този стилен аксесоар е изваян с вечно актуалния черен цвят, а изчистената му основа е подсилена с два паралелни шева в краищата.

Катарамата е правоъгълна, с леко заоблени върхове. Дължината е регулируема посредством 5 симетрични отвора. Този модел подхожда на мъжки спортно елегантни панталони или дънки, които може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте. Коланът е подходящ за ежедневна употреба.

Ширина - 4.5 см

Състав: 100% Естествена кожа

Подходящ за дънки

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.