Начало Продукти Количка 0 Профил

Мъжки колан естествена кожа VE34
Мъжки колан естествена кожа VE34
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан естествена кожа VE34

2102100024

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки колан естествена кожа VE34, класически и модерен подарък за любим човек. Този красив кожен колан съчетава в себе си перфектната комбинация от външен вид и функционалност. Той е направен от висококачествена кожа, има семпъл и елегантен дизайн, и се регулира лесно.

Черни стабилни шевове укрепват по цялата дължина този мъжки аксесоар. Както знаем, черното е винаги актуално и затова този колан може да се използва за всякакъв вид панталони и дрехи. Ако имате интерес да направите подарък, то ние може да ви съдействаме с опаковането, за да бъде изненадата голяма.

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно