Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Мъжки колан естествена кожа VE36
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан естествена кожа VE36

1811120033

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки колан естествена кожа VE36,  с елегантна метална тока. Ако обичате да правите подарък на любимия ви мъж, то този аксесоар е идеалното решение. По принцип черното е цветът на стила, така че ви предлагаме чудесна възможност да сбъднете вашето желание за идеалния подарък. Този рядко красив колан ще служи на притежателя си дълго време.

Изработката е на много високо качество със заострен край за по-лесно преминаване през катарамата. Мъжкият колан ще стои перфектно на вашият панталон, независимо от неговият цвят и модел. От друга страна може да го комбинирате с всякакви официални дрехи, ако ще присъствате на някое светско събитие.

 

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.