Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки колан естествена кожа VE37
Мъжки колан естествена кожа VE37
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан естествена кожа VE37

2305130055

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки колан естествена кожа VE37, много стабилен и стилен. Класически черен цвят с дължина между 110-130 см. в зависимост от вашето желание и по начина, по който ще го препасвате през кръста. Ширината на колана е 3.5 см., достатъчна за да влезе безпрепятствено в местата предназначени за него.

Този аксесоар е от 100% естествена кожа, предназначен е изцяло за мъжката аудитория, за да изглеждате свежи и енергични през целия ден. Черният мъжки колан е универсален от гледна точка на панталоните, на които ще се сложи. Лесно се закопчава и може да се съчетае с други аксесоари, като например портфейли и обувки в подобен цвят.

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.