Начало Продукти Количка 0 Профил

Мъжки колан с плочка черен VE33
Мъжки колан с плочка черен VE33
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан с плочка черен VE33

2102100021

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки колан с плочка черен VE33, уникален от естествена кожа. Той е важен елемент от облеклото не само защото придържа панталоните, но и заради ролята му като стилен аксесоар.  Страхотният колан ще добави финалния щрих към всяко елегантно облекло. Фината кожа е изключително приятна при допир, а основния акцент е иновативната катарама с плочка.

Трудно може да се опише какво представлява тя, защото трябва да се види и докосне на живо. Ако сте ценители на перфектния мъжки силует, веднага ще забележите че този мъжки колан може да се съчетае с официални дрехи и костюми, които може да си изберете от нашия онлайн магазин Виконте.

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.