Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки колан двойна кожа кафяв TB
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан двойна кожа кафяв TB

1809200155

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки колан двойна кожа кафяв TB, съчетава в себе си гениален стил с отлично качество. Вгледайте се в самата изработка. Толкова е фина и нежна, че да не смееш да я пипнеш. Щампата е много ясна и добре структурирана, като завършва с леко заостряне в единия край за по-добра функционалност.

За сметка на това дизайнерите са решили да сложат стандартна катарама, която идеално подхожда на общата визия. Светлокафявата естествена кожа много добре би стояла на светли панталони или като цяло изисканите облекла. Тъй като колана е доста луксозен и скъп , не препоръчваме да се носи в ежедневието. Внесете доза стил и класа към вашата визия с този наистина красив мъжки колан.

 

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.