Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Официален мъжки колан черен VE43
Официален мъжки колан черен VE431
Официален мъжки колан черен VE432
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Официален мъжки колан черен VE43

220223006a

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Официален мъжки колан черен VE43, съвършеният аксесоар  за една изискана мъжка визия. Правят впечатление декоративните шевове от външната страна. Благодарение на тях се запазва здравината на материята, без да се нарушава естетиката, особено в мястото на закопчаване. Плочката е гладка, матирана, с добре открояващи се метални елементи в краищата.

Изработката е изключително качествена, защото са използвани най-добрите материали. Повърхността на кожата от външна страна е леко релефна, каквато всъщност трябва да бъде. Подобен тип аксесоари лесно се забелязват, особено ако винаги запасвате ризата в панталона и сакото е небрежно разкопчано. Черният цвят е винаги актуален, което е голямо предимство, защото лесно се комбинира с останалото облекло.

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.