Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Официален мъжки колан черен VE43
Официален мъжки колан черен VE43
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Официален мъжки колан черен VE43

2310120090

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Официален мъжки колан черен VE43, съвършеният аксесоар  за една изискана мъжка визия. Правят впечатление декоративните шевове от външната страна. Благодарение на тях се запазва здравината на материята, без да се нарушава естетиката, особено в мястото на закопчаване. Плочката е гладка, матирана, с добре открояващи се метални елементи в краищата.

Изработката е изключително качествена, защото са използвани най-добрите материали. Повърхността на кожата от външна страна е леко релефна, каквато всъщност трябва да бъде. Подобен тип аксесоари лесно се забелязват, особено ако винаги запасвате ризата в панталона и сакото е небрежно разкопчано. Черният цвят е винаги актуален, което е голямо предимство, защото лесно се комбинира с останалото облекло.

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.