Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Плетен мъжки колан с метална тока VK22
Плетен мъжки колан с метална тока VK23
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Плетен мъжки колан с метална тока VK2

A105130118

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Плетен мъжки колан с метална тока VK2, практичен модел за ежедневна употреба. Тъй като черният цвят е традиционен за такъв тип аксесоари, би следвало да се слага на всякакъв вид мъжки панталони. Прави впечатление оплетката, която добре подхожда на катарамата.

Свързващият елемент между тях е изработен от естествена кожа, здрав със ситен шев. По всичко личи, че се харесва на голяма част от мъжката аудитория, защото е стилен и удобен за носене. Доверете се на този черен плетен колан, за да изградите така желания стил и автентичност.

Коланът е подходящ за всеки вид фигура и дължина, защото закопчаването става директно в самата структура на плата.

Състав: 95% полиестер и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.