Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Плетен мъжки колан тъмносин VK41
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Плетен мъжки колан тъмносин VK4

C105130118

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Плетен мъжки колан тъмносин VK4, прекрасен модел за ежедневна употреба. Със сигурност ще допълни вашата спортно елегантна визия, където и да се появите. Изработен е изцяло от полиестерна оплетка с малък процент еластан. Тя се свързва със стандартна метална катарама, благодарение на кожен елемент и здрав, ситен шев.

Коланът е практичен и удобен за носене, върху всякакъв цвят мъжки панталони. Завършете вашата спортно елегантна визия с аксесоар, който да ви дари с нужното самочувствие.

Коланът е подходящ за всеки вид фигура и дължина, защото закопчаването става директно в самата структура на плата.

Състав: 95% полиестер и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.