Начало Продукти Количка Профил

Син колан със сребриста катарама BN1
Син колан със сребриста катарама BN11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Луксозен син колан със сребриста катарама BN1

2009280022

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Луксозен син колан със сребриста катарама BN1, перфектно решение за финализиране на мъжката визия в широк диапазон от идеи и стилове. Основата му е изцяло естествена кожа, при това леко релефна и гъвкава. Този аксесоар успешно стои както на дънки, така и на по-елегантни панталони.

Катарамата му има квадратна форма със заоблени краища, а металният блясък я прави да изглежда много стабилна. Съчетанието между тъмносинята кожа и сребристата катарама прави колана да изглежда модерен и търсен от силния пол. Този артикул е подходящ за подарък.

 

Размери: Ширина 4.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •