Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Син мъжки колан BN6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Син мъжки колан BN6

1902130201

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Син мъжки колан BN6, допълнителен акцент във вашата стройна визия. Обърнете внимание на ширината, която е 4,5 см и изцяло естествената кожа. Това са само част от екстрите на този уникален модел. Подходящ е за слагане върху изискани панталони, както на специални поводи, така и за ежедневна употреба. Ако сте грижовни и внимателни, спазвайки условията за използване, ще се радвате дълги години на този наистина уникален мъжки колан.

На тъмносиният фон минава плътна, пришита лента от същия цвят, която раздвижва дизайна и придава характерната за модела визия. Това наше предложение е подходящо за подарък към скъп за вас човек. Може да ви до доставим в луксозна опаковка на посочения от вас адрес.

 

 

Размери: Ширина 4.5 см

Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.