Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Син мъжки колан с черна плочка VE2
Син мъжки колан с черна плочка VE2
Син мъжки колан с черна плочка VE2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Син мъжки колан със сребриста плочка VE2

230609001

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Син мъжки колан със сребриста плочка VE2 със стилна катарама от сребрист материал и естествена кожа. В този модел на практика има всичко, което се харесва от мъжете и лесно се комбинира с всякакъв цвят мъжки панталони. Прави впечатление също, че в краищата на колана по цялата дължина има двоен шев.

Той има както стабилизираща роля, така и декоративна. Засилва се ефекта за здравина, която в случая е много важна, защото ще ви служи години наред. Ако носите ризата си винаги препасана в панталона, плочката на колана ще се откроява, което ще подчертае вашата стилна визия.  Това наше предложение е подходящо за подарък, който ще ви приготвим в луксозна кутия.

Размери: Ширина 3,5 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.