Син мъжки колан с черна плочка VE2
Син мъжки колан с черна плочка VE21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Син мъжки колан с черна плочка VE2

2002210051

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Син мъжки колан с черна плочка VE2, атрактивна катарама с преливащи се бели и сини линии. В този модел на практика има всичко, което се харесва от мъжете и лесно се комбинира с всякакъв цвят мъжки панталони. В този случай обаче обувките ви трябва да са в тъмен цвят по възможност черни. Прави впечатление също, че в краищата на колана по цялата дължина има двоен шев.

Той има както стабилизираща роля, така и декоративна. Засилва се ефекта за здравина, която в случая е много важна, защото ще ви служи години наред. Ако носите ризата си винаги препасана в панталона, плочката на колана ще се откроява, което ще подчертае вашата стилна визия.  Това наше предложение е подходящо за подарък, който ще ви приготвим в луксозна кутия.

 

Размери: Ширина 3,5 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.