Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Син мъжки колан DSK1365
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Син мъжки колан DSK1365

1904100171

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Син мъжки колан DSK1365, изискан модел от последната ни колекция. Предпочитанията са от по-младата ни аудитория мъже, заради красивия дизайн. Лесно се закопчава и има възможност за регулиране на дължината. Изработката е от 100% естествена кожа, много качествена, а ръбовете са леко заоблени.

Средната част този аксесоар е щампована на малки, ситни квадрати, които внасят грация и стил в това истинско произведение на изкуството. Ако обичате да запасвате ризата в панталона, на преден план ще се вижда избрания от вас колан. По правило, той трябва да се комбинира с подобен цвят мъжки обувки, които може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.