Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Син мъжки колан DSK3065
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Син мъжки колан DSK3065

1902130316

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Син мъжки колан DSK3065, с автоматична катарама. Качествен аксесоар за специални поводи. Катарамата представлява метална плочка с интересна геометрична конфигурация. Много изискана, идеално ще стои отпред на всеки официален панталон.  Кожата на този модел е 100% естествена, подсилена с два странични шева по цялата дължина.

В противоположният край е леко заоблен за да се получи необходимата функционалност при фиксирането на дължината. Не подценявайте силата на подобен тип аксесоари, за да изглеждате стилни на всяко светско събитие. Само правилният им подбор ще ви донесе необходимият ефект. Затова не се колебайте и разгледайте нашият онлайн магазин, за да научите най-новите тенденции в модата на такъв тип продукти.

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.