Начало Продукти Количка 0 Профил

Син мъжки колан DSK3099
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Син мъжки колан DSK3099

1902130308

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Син мъжки колан DSK3099, уникален от естествена кожа. Важен елемент от облеклото ви за една завършена визия. Служи не само да придържа панталоните, но и ще добави финалния щрих към всяко елегантно облекло. Веднага ще забележите, че този мъжки аксесоар може да се съчетае с официални панталони и костюми, които може да си изберете от нашия онлайн магазин Виконте Русе.

На плочката отстрани има вграден бутон, чрез който автоматично се освобождава колана. Изработен е от 100% естествена кожа с два подсилена паралелни шева за по-голяма стабилност и здравина. Ако сте ценители на перфектния мъжки силует, няма да пропуснете тази възможност и да се сдобиете с този класически мъжки колан, още повече, че е подходящ за подарък. Опаковането и доставката оставете на нас.

 

Размери: Ширина 4 см

Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.