Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Син мъжки колан с метална катарама BN2
Син мъжки колан с метална катарама BN21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Син мъжки колан с метална катарама BN2

2009280040

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Син мъжки колан с метална катарама BN2, изработен от висококачествена естествена кожа. Аксесоарът е изключително гъвкав, а повърхността му е леко релефна. В двата края по цялата дължина има здрав шев, който фиксира колана от външната част и го прави по-стилен.

Това се харесва от мъжете, защото им дава възможност да го слагат практически на всякакъв вид панталони. Контрастът между сребристата тока и плътният син цвят на кожата е осезаем. Междинният елемент тук е основната гайка, която е разположена непосредствено след катарамата.  

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.