Начало Продукти Количка 0 Профил

Син мъжки колан VE1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Син мъжки колан VE1

1902200081

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Син мъжки колан VE1, с катарама син пепит. Елегантната метална плочка има автоматичен механизъм, с който се освобождава колана безпроблемно. Много стилен аксесоар от последната ни колекция, който може да бъде за подарък към любимия ви съпруг или приятел. По принцип тъмносиният цвят е класически и може да ви служи дълго време  без да ви омръзне.

Изработката е много качествена, изцяло от естествена кожа, леко заоблена в единия край. Двата странични шева освен, че подсилват мъжкия колан,  му придават стил и грация. Той ще стои идеално на вашият панталон, независимо от неговия модел и цвят. Него, както и още официални мъжки дрехи може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.