Тъмносин колан с плочка VE3
Тъмносин колан с плочка VE31
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносин колан с плочка VE3

2002210042

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Тъмносин колан с плочка VE3, 100% естествена кожа. Качеството на изработка е без компромиси. В началото си колана започва с масивна катарама, на която хаотично са изобразени дъждовни капки в синьо-бели оттенъци. По цялата си дължина кожата е стабилизирана с двоен шев, който има също и декоративна стойност.

Първата гайка, която се намира непосредствено до плочката подсилва вече наложеният дизайн. Материята е изключително гладка и приятна при допир. Позиционирането върху панталона е лесно и не оставя следи по кожата, дори при многократна употреба. Това е една сполучлива идея за подарък с който ще изненадате любимия си мъж.

 

Размери: Ширина 3,5 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.