Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмносин мъжки колан с автоматична плочка BN11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносин мъжки колан с автоматична плочка BN11

2105110105

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносин мъжки колан с автоматична плочка BN11, за господата, които искат да са стилни навсякъде където присъстват. Изключително качествена изработка от гъвкава, гладка, естествена кожа. Широка и здрава, тя ще издържи на всякакви атмосферни условия и на практика е вечна. Основата в дизайна се явява самата катарама и халката, която подвежда колана към нея.

Тесните метални ленти върху тъмния фон, създават условия да се забелязват отдалече. От друга страна закопчаването, което осигуряват е двустепенно и абсолютно сигурно, без да се нарани кожата. Т.е. няма го вече закопчаването с дупки, както сме свикнали да виждаме по традиционните колани. Това наше предложение е подходящо за подарък.

Размери: Ширина 4 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.