Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмносин мъжки колан с лъскава катарама BN10
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносин мъжки колан с лъскава катарама BN10

2111020315

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносин мъжки колан с лъскава катарама BN10, за любителите на  добре изглеждащите, луксозни аксесоари. Представяме ви модел, който наистина ще грабне вашето внимание с прецизното си качество. Изработен е изцяло от естествена, широка кожа и приятно гладък релеф. Закопчаването е много здраво и сигурно, което се постига с двустепенно регулиране.

Следи от тази дейност няма да забележите по материята, дори при ежедневно носене на колана. Плочката, поставена върху катарамата има огледална структура и естетична визия. Този аксесоар може да го използвате за подарък, който ние ще ви опаковаме в луксозна кутия.

Размери: Ширина 4.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.