Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Черен мъжки портфейл естествена кожа TA101
Черен мъжки портфейл естествена кожа TA1011
Черен мъжки портфейл естествена кожа TA1012
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен мъжки портфейл естествена кожа TA101

2006190003

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черен мъжки портфейл естествена кожа TA101, елегантен аксесоар за изисканите господа. Много добре подредени прегради, подходящ за вътрешен джоб на сако или яке. Разполага с четири отделения в дясната страна и три в лявата, като последната е подвижна (виж снимките). Предвидено е място за личните документи кредитни карти и голямо пространство за банкноти.

Обърнете внимание на черната кожа, която е с релефна повърхност. Ако търсите идея за изискан подарък, този портфейл ще ви свърши идеална работа, още повече, че може да се комбинира с мъжки обувки или колан. Тях може да намерите в онлайн магазина Виконте Русе, както и още модерни облекла за мъже. В заключение ще добавим, че изработката е изключително здрава и качествена, за да ви служи дълги години като верен приятел.

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.