Черен мъжки портфейл луксозен VK4425
Черен мъжки портфейл луксозен VK4421
Черен мъжки портфейл луксозен VK4422
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен мъжки портфейл луксозен VK442

1809190095

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноЧерен мъжки портфейл луксозен VK442, практичен модел от естествена кожа. Много стилен и търсен аксесоар, подходящ за мъже, обичащи всичко да им е подредено и на едно място. Основата на този впечатляващ артикул е черна кожа, но във вътрешната част може да забележите кафява доминация от джобове и отвори. Това придава интересна раздвиженост в детайлите и по-добрата функционалност.

Лесно ще запомните кое къде сте сложили, дори и ако сте разсеяна личност.  Има също монетник и защитени прегради с цип. По етикет мъжкият портфейл се комбинира с обувки и мъжки колани от същия цвят и материя. Тях може да ги видите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Това наше предложение е подходящо за подарък, опакован в красива кутия.

 

Дължина: 12.5 см

 

Ширина: 10 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.