Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черен мъжки портфейл с метално закопчаване PJ1
Черен мъжки портфейл с метално закопчаване PJ11
Черен мъжки портфейл с метално закопчаване PJ12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен мъжки портфейл с метално закопчаване PJ1

2102100002

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черен мъжки портфейл с метално закопчаване PJ1, перфектен, стилен дизайн и прецизност към всеки един детайл. Аксесоарът е с компактни размери, лесно се прибира, както в задния джоб на панталон, така и във вътрешния такъв на сако или яке. Има вътрешни и външни прегради на всяка една страна, където може да слагате визитки и дебитни/кредитни карти.

Помислено е също така за едри банкното и лични документи. Изработката е супер качествена изцяло от естествена кожа с много прецизен поддържащ шев. Портфейла е снабден дори с монетник, а закопчаването е добре изработено, така че да осигури нужната сигурност на вашите най-скъпи вещи.


Размери: 11 см ширина, 9 см дължина

 

Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.