Черен мъжки портфейл многофункционален TA206
Черен мъжки портфейл многофункционален TA2061
Черен мъжки портфейл многофункционален TA2062
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен мъжки портфейл многофункционален TA206

2006190007

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Черен мъжки портфейл многофункционален TA206, изискан аксесоар за зрели мъже. Класическо изпълнение, без излишни елементи по него. В лявата част са преградите за визитни картички и дебитните карти, а в дясната страна е монетника, който заема цялото пространство. Предвидено е за книжните пари в централната част. Материята е от естествена кожа, а шевовете са изключително здрави.

Ще ви служи дълги години и ще знаете, че най-важните и ценни неща ще са на сигурно място. Този стилен аксесоар може да го комбинирате например с черни обувки и колан, които ще намерите в нашият онлайн магазин Виконте Русе. Може да ви го опаковаме в луксозна кутия и да изненадате с подарък любимият за вас човек.

 

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.