Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Кафяв мъжки портфейл ST2
Кафяв мъжки портфейл ST21
Кафяв мъжки портфейл ST22
Кафяв мъжки портфейл ST23
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кафяв мъжки портфейл ST2

2102100007

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Кафяв мъжки портфейл ST2, перфектен модел с прецизна подредба на всички прегради и джобчета. Помислено е за всеки един документ или дебитна/кредитна карта, които може да се поставят в него. Има дори монетник, много добре закрепен със здрав шев. Банкнотите са защитени в средната двойна част от цип.

Този моден аксесоар може да се слага, както във вътрешен джоб на яке или сако, така и в задния джоб на панталон. Изработката е много качествена от 100% естествена кожа, приятна при допир и леко релефна. Конкретно този вариант е предпочитан от бизнесмени и делови хора.  


Размери: 11см ширина, 9.5 см дължина

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.