Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Комплект черен портфейл с пластина за карти А1
Комплект черен портфейл с пластина за карти А13
Комплект черен портфейл с пластина за карти А11
Комплект черен портфейл с пластина за карти А12
Комплект черен портфейл с пластина за карти А14
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки портфейл с кожено допълнение за карти А2

2102100003

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки портфейл с кожено допълнение за карти А2, изключително надежден модел за господата обичащи всичко важно да е на едно място. Разполага с много на брой прегради, в които може да поставите както документи и разплащателни карти, така и пари и визитни картички.

Едно от достойнствата на този моден аксесоар е компактния размер и добрата аранжировка, включително допълнението за карти. Предимството в този случай е самостоятелното отделяне на тази част, която в някои случаи може да се подпъхне на определеното за целта място. Разполага още с монетник и достатъчно място за банкноти. Изработката е много качествена изцяло от естествена кожа и сигурна здравина на шевовете. Надеждно се прегъва, без да е необходимо допълнително закопчаване.

 

Размери: 12см ширина, 10 см дължина

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.