Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ С ВСЯКА ПОРЪЧКА

Мъжки портфейл естествена кожа TAX015
Мъжки портфейл естествена кожа TAX0151
Мъжки портфейл естествена кожа TAX0152
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки портфейл естествена кожа TAX015

2006190004

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки портфейл естествена кожа TAX015, изключително функционален с много вътрешни прегради. Много стилен аксесоар за бизнес господата, които държат на своя имидж. Разполага с три отделни части. Първата е предвидена за личните документи и кредитни/дебитни карти. Този отсек се прегъва и закопчава към втората част, която е със страничен джоб. Третата е най-ефектната заради стъпаловидно подредените прегради, предназначени за визитни картички и други хартиени носители. Към всичко изброено до тук , в долната част е предвидено за монетник, който се закопчава стабилно с тик-так копче.

Този модел мъжки портфейл разполага със среден цип, за скрити бележки. Завършваме нашето описание със средната дълга част предвидена за книжните банкноти и документи, които биха се събрали там. Това наше стилно предложение, може да се комбинира с други аксесоари, като мъжки колан или обувки в черен цвят. Прибира се лесно във вътрешния джоб на сако или заден джоб на панталон и може да послужи за подарък към любим за вас човек.

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.