Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки портфейл кафяв ZENGA 4095
Мъжки портфейл кафяв ZENGA 4091
Мъжки портфейл кафяв ZENGA 4092
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки портфейл кафяв ZA 409

1609110098

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки портфейл кафяв ZA 409, компактен вариант от 100% естествена кожа. Разпределението на преградите е равномерно във всички сектори. Има място за всички важни документи, пари, дебитни (кредитни) карти и визитки. Може да го слагате във вътрешен джоб на яке или друга връхна дреха, както и в заден джоб на панталон. Някои от отворите са защитени с цип. Монетникът ще го различите по джобчето с капаче.

Изработката е много качествена и ви гарантираме дълготрайно използване. Може да ви кажем с какво може да комбинирате портфейла, за да е завършена визията ви. Идеалния вариант е с мъжки колан и евентуално обувки, които по възможност трябва да са от същия цвят. Всичко това може да намерите в нашия сайт и да послужи за подаръци към любими за вас хора.

 

Дължина: 12 см

 

Ширина: 9.50 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно