Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки портфейл луксозен BOND 5815
Мъжки портфейл луксозен BOND 5811
Мъжки портфейл луксозен BOND 5812
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки портфейл луксозен BD 581

a809200023

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки портфейл луксозен BD 581, съвършен модел от гледна точна на функционалност. Всички елементи са разположени оптимално, за да се спести място за банкноти, документи и кредитни карти. Може да се слага във вътрешен джоб на яке или друга връхна дреха или в заден джоб на панталон. От вътрешната страна преградите са зашити под ъгъл за да е по-удобно поставянето на визитките.

Капачето на монетника също е скосено за да се спазва общата визия. По традиция, големите вътрешни прегради са защитени с цип за да няма непредвидени изгубвания на ценни вещи. Ако случайно не знаете с какво да комбинирате този портфейл от 100% естествена кожа, ще ви помогнем със съвети от вида, че най-добрия вариант е с мъжки колани и обувки от същия цвят. Това наше предложение е подходящо за подарък.

 

Дължина: 12.5 см

 

Ширина: 10 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.