Мъжки портфейл с магнитно закопчаване TA146
Мъжки портфейл с магнитно закопчаване TA1462
Мъжки портфейл с магнитно закопчаване TA1461
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки портфейл с магнитно закопчаване TA146

1909200058

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки портфейл с магнитно закопчаване TA146, мултифункционален аксесоар за деловите господа. Разпределението му е в три сектора, свързани в едно цяло. Има страничка за личната карта, а на срещуположната страна има четири прегради за визитки и дебитни карти. В отворено състояние по цялата дължина има два отвора за книжни банкноти и други документи, които биха се побрали в това пространство.

Този модел е с много качествена изработка от 100% естествена кожа в тъмносин цвят. Ще заеме полагащото му се място във всеки вътрешен джоб на сако или яке. Лесно ще се комбинира с останалото ви облекло, като обърнете внимание само на мъжките обувки, които трябва да са от същия цвят. Това изделие е подходящо за подарък, който ще ви опаковаме в подходяща кутия.

 

 

 

Състав: 100% естествена кожа

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.