Мъжки портфейл мултифункционален TAX015
Мъжки портфейл мултифункционален TAX0153
Мъжки портфейл мултифункционален TAX0151
Мъжки портфейл мултифункционален TAX0152
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки портфейл мултифункционален TAX015

1909200063

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки портфейл мултифункционален TAX015, надежден аксесоар за мъже, свикнали да носят всичко важно със себе си. Разполага с огромен брой прегради за лични документи и кредитни карти. Може да се носи според вашите предпочитания във вътрешен джоб на сако или яке. Дизайнът е много добре структуриран, като е помислено за всичко.

Има предвидено място за монетите и за книжните банкноти. Класически черният цвят е благоприятен за комбиниране с останалата част на облеклото ви включително и мъжките обувки. Те трябва да са от същия цвят. Всички отделения са така подредени, за да може бързо и лесно да намерите всичко което ви е необходимо. Материята е много качествена, изцяло от естествена кожа. Мъжкият портфейл е подходящ за подарък, който ще ви опаковаме в луксозна кутия.

 

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.