Мъжки портфейл с релефна кожа TA004
Мъжки портфейл с релефна кожа TA0041
Мъжки портфейл с релефна кожа TA0042
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки портфейл с релефна кожа TA004

1909200056

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки портфейл с релефна кожа TA004, класически аксесоар за бизнесмени. Много качествен и търсен модел от последната ни колекция. Многофункционален по своето предназначение. Разполага с два отделни сектора с по четири прегради за визитки, кредитни и дебитни карти. В средната дълга част има два дълбоки отвора, което е мястото за банкноти и сгънати документи.

Портфейлът разполага още с подвижно капаче, в което е предвидено пространство за монетите, а на гърба му има още три допълнителни прегради. Ако трябва да обобщим, постигната е идеална организация на вътрешните отделения. Този аксесоар бихте го комбинирали в мъжки обувки и колани, които може да разгледате в нашия сайт. Това наше предложение е подходящо за подарък.

 

 

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.