Мъжки портфейл с релефно покритие TA008
Мъжки портфейл с релефно покритие TA0081
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки портфейл с релефно покритие TA008

1909200055

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки портфейл с релефно покритие TA008, черен цвят от 100% естествена кожа. Този модел ще ви помогне да съхраните по правилния начин личните си документи и финанси. В разгънато състояние може да видите четири прегради за дебитни карти и визитки, а на срещуположната страна е отредено за личната карта и шофьорска книжка. По средата по цялата дължина има две прегради за банкноти и други книжа.

Закопчаването му е поверено на тик-так копче, което е разположено от вътрешната страна. Мъжкият портфейл допълва цялостната визия на притежателя му. Показва неговият социален статус и кариерно развитие. Джентълмените, които държат на това знаят как правилно да комбинират този аксесоар с мъжки обувки и колани. Този модел освен това може да послужи като подарък за някой специален мъж.

 

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.