Мъжки портфейл с широки прегради TA146
Мъжки портфейл с широки прегради TA1461
Мъжки портфейл с широки прегради TA1462
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки портфейл с широки прегради TA146

1909200059

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки портфейл с широки прегради TA146, черен от 100% естествена кожа. Материята е леко релефна и приятна при допир. Изработката е много качествена и фина, като е помислено за всичко. Постигната е идеална подредба на всички елементи. От едната страна са пришити четири прегради за дебитни(кредитни) карти, а от другата има място за лична карта и шофьорска книжка.

Портфейла притежава и една подвижна част, в която служи за монетник, на гърба на който има още три отвора. В отворени положение има вътрешни два дълбоки джоба за банкноти и др. Този аксесоар ще покрие на практика всички ваши очаквания и изисквания. Лесно бихте го комбинирали с черни обувки и колан, които може да видите в нашия онлайн магазин. Това наше предложение е подходящо за подарък .

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.