Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки портфейл тъмнокафяв BOND 5195
Мъжки портфейл тъмнокафяв BOND 5191
Мъжки портфейл тъмнокафяв BOND 5192
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки портфейл тъмнокафяв BD 519

b809200023

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки портфейл тъмнокафяв BD 519, изработен от качествена естествена кожа, подходящ за вътрешен джоб на панталон или яке. Много търсен и стилен аксесоар от деловите хора. На практика е предвидено всичко, от което имате нужда за да съберете най-важното като документи и пари. Гаранция че ще го използвате много години, без да има нужда от поправка.

Разположението е стандартно с оптимален брой прегради, някои от които защитени с цип и монетник с тик-так копче.  Материята е леко релефна, характерна за този тип кожа. Комбинирайте този аксесоар с мъжки колани и обувки, които може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Артикулът е подходящ за подарък.

 

Дължина: 12.5 см

 

Ширина: 10 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.