Начало Продукти Количка Профил

Мъжки портфейл тъмнокафяв BOND 5195
Мъжки портфейл тъмнокафяв BOND 5192
Мъжки портфейл тъмнокафяв BOND 5191
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки портфейл тъмнокафяв BD 519

b809200023

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноМъжки портфейл тъмнокафяв BD 519, изработен от качествена естествена кожа, подходящ за вътрешен джоб на панталон или яке. Много търсен и стилен аксесоар от деловите хора. На практика е предвидено всичко, от което имате нужда за да съберете най-важното като документи и пари. Гаранция че ще го използвате много години, без да има нужда от поправка.

Разположението е стандартно с оптимален брой прегради, някои от които защитени с цип и монетник с тик-так копче.  Материята е леко релефна, характерна за този тип кожа. Комбинирайте този аксесоар с мъжки колани и обувки, които може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Артикулът е подходящ за подарък.

 

Дължина: 12.5 см

 

Ширина: 10 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •