Мъжки портфейл с вътрешен монетник TA002
Мъжки портфейл с вътрешен монетник TA0021
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки портфейл с вътрешен монетник TA002

1909200050

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки портфейл с вътрешен монетник TA002, стилен аксесоар за бизнесмени. Много добра и качествена изработка от 100% естествена кожа. Компактен вариант, в който може да поставите кредитните си карти и визитки в трите отвора специално пригодени за това. Моделът разполага също с две прегради за книжни банкноти и други документи.

Портфейла се държи сгънат във вътрешния джоб на якето или сакото, защото не разполага с тик-так копче за закопчаване. Това е голямо предимство за хора, които биха го използвали многократно всеки ден. Цветът е тъмносин, стандартен за такъв тип аксесоари. Добър вариант за комбиниране е с мъжки обувки в черен цвят. Това наше предложение може да ви послужи като идея за подарък към любим приятел или съпруг.

 

 

 

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.