Мъжки портфейл с вътрешни прегради TA008
Мъжки портфейл с вътрешни прегради TA0081
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки портфейл с вътрешни прегради TA008

1909200054

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноМъжки портфейл с вътрешни прегради TA008, луксозно изпълнение от 100% естествена кожа. Този модел е тъмносин на цвят,  подходящ за вътрешен джоб на яке или сако. Много стилен и търсен аксесоар от последната ни колекция. Разполага с пет отделения за кредитни карти и визитки, зад които има място за вътрешен монетник. Закопчаването е поверено на тик-так копче, което е добре закрепено за кожата.

Изработката е много качествена, с което се гарантира дълготрайна употреба.  Ако се чудите с какво да комбинирате този аксесоар, ще ви подскажем само за мъжки обувки от същия цвят. Мъжкият портфейл ще го получите в красива кутия, с което е една чудесна идея за подарък за любим човек.

 

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.