Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Син мъжки портфейл изчистен ST1
Син мъжки портфейл изчистен ST1
Син мъжки портфейл изчистен ST1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Син мъжки портфейл изчистен ST1

2102100008

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Син мъжки портфейл изчистен ST1, стилен, оригинален модел подходящ за господата, които има нужда да си носят всичко най-важно със себе си. Разполага с три самостоятелни части, всяка от които има необходимият брой прегради за документи, пари и кредитни/дебитни карти. За банкнотите е отредено специално място, което е снабдено с цип.

Помислено е за монетник, който здраво е пришит със здрав конец. Материята е 100% естествена кожа, гладка и приятна при допир. Изработката на мъжкият аксесоар е изключително качествена, следователно ще ви служи дълги години. Прекрасна идея за подарък с повод или без.

 

Размери: 11см ширина, 10 см дължина

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.