Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ С ВСЯКА ПОРЪЧКА

Черни мъжки ръкавици еленска кожа M2
Черни мъжки ръкавици еленска кожа M2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черни мъжки ръкавици еленска кожа M2

2110200075

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черни мъжки ръкавици еленска кожа M2, модерен аксесоар за студеното време на годината. Имат способността да поглъщат и задържат топлината, благодарение на меката, леко релефна еленска кожа. Както знаем, тя е една от най-предпочитаните и по-рядко срещани материи, заради високата цена. От външна страна на ръкавиците се забелязват модерни плетени ивици, които имат декоративен характер.

Кожата при пръстите е добре закрепена , благодарение на здравите вътрешни шевове. Подплатата е мека, плетена и приятна при допир, задържа топлината, дори ако не си движите пръстите. Ръкавиците са удобни, дори ако трябва да шофирате. Това наше предложение е подходящо за подарък.

 

Състав: 100% естествена еленска кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.