Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ С ВСЯКА ПОРЪЧКА

Черни мъжки ръкавици еленска кожа M3
Черни мъжки ръкавици еленска кожа M3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черни мъжки ръкавици еленска кожа M3

2012160054

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черни мъжки ръкавици еленска кожа M3, изключително модерен и красив аксесоар за зимата. Луксозно изпълнение от качествена еленска кожа с изчистен дизайн. Материята е мека и приятна при допир, следователно може дори да шофирате с тях. Друго съществено предимство е, че самата еленска кожа не се отпуска, дори при постоянно носене.

Свързващите шевове при пръстите са вътрешни и много здрави. Благодарение на тях подплатата добре уплънява вътрешността. Изработена е от плетена вълна и поддържа неоходимата топлинана  ръцете. Каква добра идея за подарък с който да зарадвате любим приятел.

 

Състав: 100% еленска кожаа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.