Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черни мъжки ръкавици с напречни шевове M5
Черни мъжки ръкавици с напречни шевове M5
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черни мъжки ръкавици с напречни шевове M5

2110200087

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черни мъжки ръкавици с напречни шевове M5, безупречен модел и важен аксесоар за зимата. Изработени са според последните модни тенденции, с красива декорация от външна страна на кожата. Отвътре, на нивото на китките се забелязва набръчкана материя (ластичен елемент), който позиционита ръкавиците и не дава възможност да се махат лесно.

Това е особено полезно, ако обичате да правите снежни топки или да карате кола. Кожата е 100% естественна, гладка и мека, устойчива на влага и ниски температури. Подплатата на ръкавиците е плетена вълна, което е сигурна гаранция, че ръцете ви ще са винаги топли и сухи. Това наше предложение е подходящо за подарък.

 

Състав: 100% естествена кожа 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.