Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ С ВСЯКА ПОРЪЧКА

Кафяви мъжки ръкавици естествена кожа M4
Кафяви мъжки ръкавици естествена кожа M4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кафяви мъжки ръкавици естествена кожа M4

1910250049

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Кафяви мъжки ръкавици естествена кожа M4, за защита от студения вятър през зимата.  Много удобни и модерни, с характерни плетени ленти от външната страна на този изискан аксесоар. Много качествена изработка, изцяло от естествена кожа, която е изключително мека. Дава свобода на движенията, като същевременно задържа топлината на ръцете.

Благодарение на меката вълнена подплата това е 100% гарантирано. Друго предимство е, че усещането на пръстите е такова, че спокойно може да извадите с тях предмети от джобовете си. Подходящи са за подарък, с който дори може да шофирате.

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.