Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Кожени мъжки ръкавици черни M8
Кожени мъжки ръкавици черни M8
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кожени мъжки ръкавици черни M8

2110200081

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Кожени мъжки ръкавици черни M8, удобни и стилни, за да направят малко по-приятни и топли предстоящите зимните дни. Елегантни и меки, изработени изцяло от естествена кожа, с много добро качество. Красив изчистен дизайн, без допълнителни декорации, с изключение на набраният ластичен елемент във вътрешната част на ръкавиците.

Практично решение, за по-добро позициониране към китките на ръцете. Подплатата е мека и топла от мрешеста вълна. Задържа топлината на пръстите без да ги овлажнява. Ръкавиците са перфектния  подарък, с който да зарадвате приятел.

 

Състав: 100% естествена кожа 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.