Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Мъжки кожени ръкавици гигант M7
Мъжки кожени ръкавици гигант M7
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки кожени ръкавици гигант M7

201260057

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки кожени ръкавици гигант M7, необходим аксесоар за зимата, без който не можете. Изработени са изцяло от естествена кожа, гладка и приятна при допир с вътрешни шевове, едва забележими. Устойчиви са на влага, като вероятността да се намокрят ръцете ви е твърде малка.

Подлпатата е топла и мека от вълнен плат, който ще достави необходимото удобство и уют на пръстите. Дизайнът на ръкавиците е изчистен и ако изберете правилният размер, ще имате възможност дори да шофирате с тях. Подходящи са за подарък.

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.