Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки плетени ръкавици черни HN5
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки плетени ръкавици черни HN5


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки плетени ръкавици черни HN5, много практични и удобни за студеното време на годината. Изработката е изключително качествена, без да се виждат никакви вътрешни шевове, защото на практика такива няма. Преждата е ситно изплетена, съставена от вискоза и памук в процентно отношение. Прави впечатление също, широката ластична лента при китките, чиято цел е да не дава възможност на ръкавиците да се вадят лесно.

Тя не стяга мястото а по-скоро служи за добро позициониране към ръката. Много практичен аксесоар, който лесно се пере и реално не се мачка. Заема изключително малко място в джоба на якето, което е предпоставка, никога да не ги забравяте. С такъв тип плетени ръкавици дори може да шофирате вашият автомобил. Подходящи са за подарък.

 

Състав: 40% вълна, 60% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.